Publicitatea video eficientă îi face pe oameni să-și amintească numele tău și să recunoască cu ușurință un brand.

Publicitatea video eficientă îi face pe oameni să-și amintească numele tău și să recunoască cu ușurință un brand.

Publicitatea video eficientă ajunge la potențialii clienți și îi informează despre produsele sau serviciile dvs.

În mod ideal, publicitatea ar trebui să capteze atenția potențialului client și să-l atragă să folosească produsul dvs. Indiferent de metodă, publicitatea dvs. ar trebui să fie clară și să reflecte în mod constant declarația de poziționare unică a afacerii dvs.

Amintiți-vă că publicitatea video este o comunicare care poate fi destinată pentru a:

  • Informa
  • Educa
  • Convinge

Amintiți-le persoanelor de produsul sau afacerile dvs.

Publicitatea video trebuie să funcționeze cu alte instrumente de marketing și elemente de afaceri pentru a avea succes. Publicitatea video trebuie să fie atractivă – adică ar trebui să-ți capteze atenția pentru a viziona spotul video . Pentru a funcționa, publicitatea trebuie, de asemenea, să fie credibilă, unică și memorabilă. Ca orice suport de marketing eficient, acesta trebuie să fie construit pe o strategie de poziționare solidă. În sfârșit, pentru orice campanie care conține spoturi/ materiale video, trebuie cheltuiți suficienți bani pentru a oferi un program media pentru frecvența anunțurilor, cel mai important element pentru memorarea reclamelor.

În acest articol, prezentăm cele mai bune practici pentru o campanie publicitară eficientă și de succes.

Alegeți numele potrivit pentru afacerea dvs

Numele companiei dumneavoastră este un bun valoros. Îți definește marca și îi ajută pe clienți să-ți găsească și să-și amintească compania.

Când selectați un nume pentru afacerea dvs. care este diferit de numele dvs. personal sau de numele folosit în actul constitutiv al companiei dvs. (numele juridic al entitățîi comerciale), este rcomandat să înregistrați respectivul nume sub brand-ul companiei.

Cea mai eficientă publicitate este în continuare comunicarea

Publicitatea verbală este considerată cea mai eficientă formă de publicitate. Clienții mulțumiți sunt cele mai bune reclame ale tale. Publicitatea verbală poate avea limitări , și de aceea recomandăm realizarea unor spoturi video tip testimonial .

Instrucțiuni pentru campanii publicitare de succes

Iată câteva idei pentru crearea unei reclame video memorabile care să vânda cu adevărat:

Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt „în strategie” cu poziționarea afacerii dvs. O strategie de poziționare bună asigură identificarea publicului țintă corect pentru publicitatea dvs., împreună cu o listă de caracteristici și beneficii semnificative. Poate oferi motive pentru care produsul este superior și unic, alături de o „personalitate” publicitară , și în timpul producției video încercați să lucrați cu un regizor .

Mergeți acolo unde sunt clienții dvs. Căutați cele mai bune platforme de publicitate pentru a ajunge la clientul țintă. De exemplu, dacă consumatorii dvs. sunt mai tineri, platformele de publicitate mobile ar putea fi potrivite. Indiferent de platforma pe care o alegeți – în special cele tradiționale, cum ar fi tipărirea, difuzarea și radioul – solicitați un kit media. Acesta va include informații despre demografia publicului.

Comunicați un mesaj simplu, unic. Oamenii au probleme în a-și aminti numele cuiva, darămite un mesaj publicitar complicat. Folosiți principiul „KISS” pentru mesajele publicitare: „Keep It Simple, Stupid”. Pentru reclamele online și TV, cu cât titlul este mai simplu, cu atât mai bine. Și orice alt element publicitar ar trebui să accepte mesajul de titlu, indiferent dacă acel mesaj este „preț”, „selecție”, „calitate” sau orice alt concept unic.
Rămâneți cu un stil plăcut. Reclamele au personalitate și stil. Găsiți un stil și o personalitate plăcută și rămâneți cu acestea cel puțin un an sau mai mult. Schimbarea stilurilor și a personalității publicitare prea des va deruta potențialii cumpărători.

Fii credibil. Dacă spuneți că valoarea dvs. este „cea mai bună” și clar că nu este, publicitatea video vă va grăbi dispariția, nu vă va crește afacerea. De asemenea, trebuie evitată identificarea cu concurență. Este potențial confuz și distrage atenția și s-ar putea întoarce împotriva dvs. făcând cumpărătorii mai loiali față de produsele competitive.

Interacțiunea cu potențialii clienti:

Invitați cumpărătorii să vină în magazinul dvs., să vă viziteze online, să trimită mesaj pentru mai multe informații sau să sune pentru informații și comenzi în anunț. Furnizați informații ușor vizibile în anunț pentru clienții potențiali să le cumpere, inclusiv adresa URL a site-ului web, locația, numărul de telefon, programul magazinului, cardurile de plată acceptate etc.
Asigurați-vă că producția video realizată este competitivă. Fă-ți tema. Examinați producțiile video concurente pe direcțiile în care intenționați să va faceți publicitate. Încercați să faceți spotul video al dvs. să iasă în evidență față de concurență. Puteți utiliza raționamentul personal, expunerile la testele publicitare pentru un grup mic de cumpărători țintă (de exemplu, cercetare calitativă) sau metode de testare cantitativă mai scumpe și sofisticate. Comparați producțiile video pentru unicitate, memorabilitate, credibilitate și stimulent pentru cumpărare.

Asigurați-vă că producția video realizată arată profesional. Alegeți cu o casă de producție pentru realizarea materialelor video. Veți economisi timp și bani pe termen lung, cu rezultate mai bune.

Fii sincer. Indiferent de mediul de publicitate pe care îl alegeți, asigurați-vă că mesajul dvs. este etic și veridic. Există legi stricte privind practicile înșelătoare și publicitatea falsă.

Profitați din plin de publicitatea la preț redus folosind testimonialele video.

Există multe lucruri pe care le puteți face în materie de promovare și publicitate care costă puțin sau nimic. Printre exemplele de publicitate ieftină sau fără costuri se numără:

Postări organice pe rețelele sociale: conținutul organic pe rețelele sociale este orice conținut pe care îl distribuiți pe profilurile rețelelor sociale ale companiei dvs., cum ar fi Facebook, Instagram și YouTube. Acest conținut poate include postări, povești, videoclipuri, recenzii și multe altele.

Social media plătită: această formă de publicitate implică plata canalelor de social media pentru a partaja conținut cu publicul vizat de pe platformele lor.

Marketing prin e-mail: marketing-ul prin e-mail este încă considerat una dintre cele mai eficiente forme de publicitate, deoarece publicul dvs. a optat pentru a primi actualizările și ofertele dvs. Este, de asemenea, foarte rentabil, ușor de divizat în diferite mesaje către diferite audiențe.

Profil de companie Google. Prin crearea unui profil Google Business gratuit, complet cu fotografii, oferte, recenzii și multe altele, puteți converti persoanele care vă găsesc pe Google și pe Google Maps în clienți noi.

Încurajați recenziile clienților: recenziile sunt vitale pentru a stimula vânzările verbale și pentru a construi încrederea în marca dvs. S-ar putea să riscați să primiți recenzii proaste, dar nicio recenzie nu atrage mai multe semnale de alarmă. Asigurați-vă că vă monitorizați recenziile și răspundeți diplomatic la orice scrieri negative.

Creați conținut video captivant

Conținutul video captivant este o necesitate dacă doriți să convertiți orice potențiali clienți din publicitate,de pe rețelele sociale în clienți plătitori. Conținutul poate include spoturi video de prezentare produs/business /locație ,spoturi video care conțin instrucțiuni de utilizare, bloguri, concursuri, întrebări și răspunsuri și multe altele.

Realizați materiale video captivante interactionad cu audiență și oferiți un cadou. Concursurile cu premii sunt o modalitate excelentă pentru a atrage clienți noi.

Și când devii suficient de cunoscut pentru a-ți putea permite tehnici publicitare mai sofisticate, există modalități de a verifica, într-o oarecare măsură, cât de eficiente sunt aceste metode în ceea ce privește creșterea afacerii tale. Ca întotdeauna, principala preocupare este că publicitatea face ceea ce este intenționata să facă: încurajează mai mulți oameni să cumpere mai mult de la afacerea ta.

Uitați-vă la căutarea plătită

Publicitatea de căutare plătită, cunoscută și sub denumirea de marketing pentru motoarele de căutare (SEM) sau publicitate cu plata-pe-click (PPC), este o formă de publicitate care implică plata pentru ca anunțurile dvs. să apară în rezultatele motoarelor de căutare – de obicei aproape de partea de sus. Aceasta este o modalitate puternică de a atrage noi clienți care caută produse și servicii locale.

Căutarea plătită și publicitatea grafică pot fi, de asemenea, rentabilă, deoarece specificați cât doriți să cheltuiți în avans. Cu toate acestea, este o formă competitivă de publicitate și vă puteți confrunta cu o concurență acerbă sau costuri ridicate pentru cuvintele cheie la cerere.

Reclamele grafice sunt anunțuri care sunt încorporate în site-uri web și în rețelele sociale pe baza activității de navigare online a oamenilor. Aceste reclame sunt de obicei folosite pentru a promova conștientizarea mărcii sau redirecționarea (în cazul în care anunțurile unei mărci sunt afișate pe paginile web viitoare pe care o persoană le vizitează).

Cultivați afacerea de recomandare

Publicitatea eficientă nu trebuie să coste o avere, cu condiția să-ți cheltuiești banii cu înțelepciune. După cum am menționat mai devreme, publicitatea verbală nu este doar cea mai veche formă de publicitate, dar este încă una dintre cele mai eficiente. Pentru a ajută la încurajarea publicității verbale, solicitați recomandări în mod constant , și dacă bugetul va permite filmați testimoniale cu acei clienți mulțumiți. În funcție de natura afacerii dvs., menținerea contactului cu clienții dvs. poate ajuta la generarea de recomandări, păstrând numele dvs. în prim-plan.

Publicitatea bună este consecventă în aspect și mesaj. Asta înseamnă că ar trebui să dezvoltați un logo simplu și să îl utilizați pe tot materialul tipărit pentru a vă identifica compania. Materialele promoționale precum cărți de vizită, antet, broșuri, fluturași și certificate cadou, trebuie să includă sigla și site-ul .

SURSĂ: https://www.wolterskluwer.com/en/expert-insights/effective-advertising-makes-people-remember-your-name

Categorii: | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
2000 1366 MEDIA PRODUCTIONS
Site-ul mediaproductions.ro folosește cookie-uri esențiale funcționării lui. Puteți bloca toate cookie-urile prin configurarea aplicației dvs. de navigare. În acest caz, site-ul nu va mai afișa acele elemente și funcții ce depind de cookie-uri. Pentru detalii, va rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.